sunnuntai 26. syyskuuta 2010

89 | Destiny's Child – Independent Women Part 1 (2000)

Video

1990-luvulla oli TLC, 2000-luvun alkua hallitsi Destiny's Child. Trio oli alun perin kvartetti, mutta lukuisten naisistonvaihdoksien jälkeen Mathew ”Beyoncén isä” Knowlesin kanssa toimeen tulivat Beyoncé Knowles, Michelle Williams ja Kelly Rowland.

Charlie's Angels -leffaan napattu määrätietoinen Independent Women Part 1 oli Clocksin tavoin pitkään listalla korkeammalla. Vuosikymmen on kuitenkin pitkä aika ja yritin kaikin tavoin tasapainottaa sen alku- ja loppupuolen julkaisuja. Independent Women lienee kiistatta tärkeämpi kappale kuin monet sen yläpuolelle päätyneet hitit. Se on myös tuottajakaksikko Trackmastersin suurin menestys.

Independent Women avasi silmäni Destiny's Childin musiikille laajemminkin. Sääli, etteivät ryhmän albumit oikein kanna, sillä singlehelmiä piisaa aika liuta aina sielukkaasta No, No, Nosta hengästyttävän tarttuvaan Lose My Breathiin.

Beyoncé ja Kelly Rowland tekevät soolona parhaansa, jotta Destiny's Child ei unohtuisi, joten emme me mitään comebackiä enää tarvitse.

Listamenestys:

UK: #1
US: #1
FI: #5

Tsekkaa myös: Survivor, Bootylicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti