perjantai 12. marraskuuta 2010

42 | Justin Timberlake feat. Clipse – Like I Love You (2002)

Video

Melkein aloin inhota Justinia Janet Jacksonin Super Bowl -esityksen jälkeen. Tapahtuma oli kaksipiippuinen: Justin oli selvästi mukana nostamassa Janetin profiilia, mutta tapa, miten mies sanoutui irti koko hommasta oli raukkamainen. Tuloksena Janetin Grammy-esiintyminen peruttiin, mutta Justin sai laulaa.

Sittemmin Timberlake-ihastukseni iski kahta kovemmin. Syynä oli tietenkin fantastinen FutureSex/LoveSounds -albumi (2006), joka on yksi kolmesta aika usein soittimessani pyörivästä Timbaland-lätystä. Kahden muunkin esittäjät ovat tällä listalla.

Valitsin sinkuista kuitenkin ensimmäisen soolojulkaisun Like I Love You. Siinä The Neptunesin rouhea, kitaravetoinen biitti funkrumpuineen kuljettaa vielä hyvin turmeltumattoman laulajan poikamaista esitystä. Kuulostaa siltä kuin hän olisi päässyt irti kahleista elämään unelmaansa. Toisen albumin SexyBackillä (2006) mentiin jo laskelmoidumpaan suuntaan.

Justified-esikoisellakin (2002) on siis huippuhetkensä. En ole koskaan erityisemmin pitänyt Rock Your Bodystä, Cry Me a River sen sijaan on sekin miehen uran parhaita sinkkuja.

Mies saisi julkaista jo kolmannen levynsä. Hyvää kannattaa odottaa, mutta tuskin sieltä sentään viiden vuoden veroista tavaraa on tulossa.

Listamenestys:
UK: #2
US: #11

Tsekkaa myös: My Love, What Goes Around...Comes Around

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti