torstai 28. lokakuuta 2010

57 | Pink – U + Ur Hand (2006)

Video

U + Ur Hand on aivan täydellinen single, jonka menestystä tällä listalla himmentää typerän kirjoitusasun lisäksi se, että The Veronicasin 4Ever on käytännössä sama kappale. Siispä tämä sijoitus on oikeastaan jaettu.

Max Martin ja Lukasz Gottwald vastasivat kummastakin neronleimauksesta ja sävelkulku on siis erittäin tunnistettava. Pystynkin yleensä jo ensikuulemalta sanomaan, onko Max Martinilla näppinsä pelissä jossain kappaleessa.

Arvostan Pinkiä kovasti. Hän on planeettamme omaleimaisimpia poptähtiä, joka aloitti uransa L.A. Reidin r&b-tyrkkynä. Suosion myötä hän on löytänyt oman mukavuusalueensa ja pysyy sillä varioiden erinomaisesti omia vahvuuksiaan. Kaikki, mitä Pink esittää, kuulostaa aina vähintään hyvältä, yleensä erittäin hyvältä. Lisäksi hänellä on aina sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Esimerkiksi Britney Spears ja Christina Aguilera ottavat itsensä aivan liian vakavasti ja sama uhkaa saarnaavampaa Lady Gagaakin.

U + Ur Hand kertoo näpsäkän tarinan baari-illasta. Sisään pääsee jonottamatta, hyvältä näyttää peilissä, mutta kenenkään lähentelyille ei lämmetä. Tänään sulle riittää oma kätesi. ”We didn't get all dressed up just for you to see.”

Tiirailin Pinkin kesäisen Kaisaniemen-keikan satojen muiden tavoin portin ulkopuolelta. Harvoin olen niin hurmioitunut keikasta, jolla en ole.

Listamenestys:

UK: #10
US: #9
FI: #14

Tsekkaa myös: Don't Let Me Get Me, Who Knew

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti