sunnuntai 12. joulukuuta 2010

12 | t.A.T.u – All the Things She Said (2002)

Video

Venäläinen melkein lesboduo, mafia lykkäsi promorekeen miljoonia ruplia, huimaavan huonot lauluäänet, tuottajana Trevor Horn. Mikä voi mennä pieleen? Ei mikään. Eikä mennytkään. All the Things She Said oli valtava hitti ympäri maailmaa, jopa noihin aikoihin elektropoppia hyljeksinyt USA meni polvilleen.

Lenalla ja Julialla on oikeastaan kolme tasavahvaa singlehittiä: tämä, Not Gonna Get Us sekä All About Us ovat kaikki ihan popin juhlaa kerrassaan. Sen lisäksi heidän versionsa The Smithsin How Soon Is Now'sta pärjää omituisuudellaan alkuperäiselle.

Ei tiedetä, kuinka paljon All the Things She Saidistä on Hornin käsialaa, mutta ainakin hänet merkittiin tuottajaksi yksin. Liekö kontrahdin vaatimuksia.

Kuunnellessani tätä pitkästä aikaa hämmästyin kuinka rock biisin sovitus itse asiassa onkaan. Rahalla saa ja moskovalaisella limolla pääsee.

Listamenestys:
UK: #1
US: #20
FI: #3

Tsekkaa myös: Not Gonna Get Us, All About Us

1 kommentti:

  1. Loistava biisi.

    Mulla on ollut tilaisuus kuulla t.A.T.u:n debyytin alkuperäinen Venäjä-versio, jolla Horn ei ymmärtääkseni ollut mukana. Siinä oli tämäkin biisi, eli ei ole herran sävellys, mutta sovituksellis-tuotannollinen ero oli kyllä huomattava.

    VastaaPoista