lauantai 18. joulukuuta 2010

6 | S Club 7 – Don't Stop Movin' (2001)

Video

Pois alta, täältä tulee täyslaidallinen teineiksi naamioituneita kaksikymppisiä! Ja millä tavalla!

Jos rankataan artisteja sinkkujen erinomaisuuden perusteella suhteessa niiden määrään, niin S Club (7) on aika korkealla. Porukka julkaisi neljä albumia ja kokosi hajoamisensa jälkeen kaikki singlensä aivan lyömättömälle kokoelmalle.

Simon Ellisin ja Steven Lipsonin sorvaama Don't Stop Movin' räjäytti pankin Britanniassa, jossa ymmärretään hyvän popmusiikin päälle. Se valittiin vuoden 2001 parhaaksi brittiläiseksi singleksi. Ja voiko joku väittää, ettei se ollut?

Don't Stop Movin' kokoaa yhteen kaikki ne elementit, jotka yhdistetään kohottavaan popmusiikkiin: tarttuva melodia, perinteisiin nojaava sovitus, poppiksen rakenne, aivan erinomaiset laulusuoritukset ja se mystinen x-factor, joka antaa viimeisen silauksen. Tässä se taitaa olla fantastinen jousisovitus, joka on levyvihkosen mukaan ihan oikean orkesterin aikaansaannosta. Niin, ja vocoder, mutta annan sen anteeksi.

Vaikka Rachel Stevensin (sija 15) sooloura jäikin torsoksi, on hän seitsikon menestynein jäsen. Jo O'Mearan uran olisi suonut ottavan tuulta alleen, sillä hän puolestaan oli porukan selvästi paras laulaja.

Listamenestys:

UK: #1
US: -

Tsekkaa myös: Never Had a Dream Come True, You

2 kommenttia:

  1. No nyt onnistuit yllättämään. En liene kuullut tätä kappaletta n. 8 vuoteen, mutta niin vain se alkoi soida päässäni jo ennen kuin klikkasin videolinkkiä. Jotain siis ovat tehneet oikein.

    Hieno popbiisi, mutta ovatko nämä tehneet muka oikeasti jotain muuta kuuntelemisen arvoista? Muistaakseni ainakin tuo Never Had a Dream Come True oli lattea perusballadi.

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään Never Had a Dream Come Truesta ihan sikana. Todella juustoinen, mutta hyvällä tavalla.

    Mutta muita hyviä näiltä... Ehkä Alive, joka on Don't Stop Movin' osa kaksi.
    http://www.youtube.com/watch?v=9VPwUtavNXs

    Ja samalta levyltä Love Ain't Gonna Wait for You
    http://www.youtube.com/watch?v=90IncGTYOks

    Todella perushömppää, mutta hyvin tehtyä.

    VastaaPoista